printon

 

 

 

 

 

 

 

 

Услуги

- продажба на принтери, мултифункционални устройства и копирни машини (нови и втора употреба)

 

- консумативи за всички видове печатащи устройства (оригинални и съвместими)

 

- зареждане и рециклиране на тонер касети с гарантирано качество

 

- гаранционен, извънгаранционен и абонаментен сервиз

 

КАК ЗАРЕЖДАМЕ ТОНЕР КАСЕТИ

При зареждане касетата се разглобява, почиства и пълни със съответния за модела тонер, след което отново се сглобява. В почистването на касетата влиза: отстраняване на остатъчен тонер, почистване на магнитна и гумена ролка (PCR), почистване на барабан (OPC), подмяна на смазваща грес на контактни точки.
Заредените от нас касети ви гарантират брой копия и качествен печат. При всяко зареждане касетата се тества.
След като касетата е готова се запечатва в черен, непрозрачен плик, за да се предпази от пряка слънчева светлина и овлажняване.

 

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СТАВА ЗАРЕЖДАНЕТО И ДОСТАВКАТА

Вземането, зареждането и връщането на консуматива става в рамките на 24 часа /за София/ или 48 часа /за страната с куриерска фирма/. Ако състоянието на консуматива го налага - запушена мастилница или замърсена тонер касета, времето може да се удължи, като допълнително се уговори с клиента.

printer

 

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЗАРЕЖДАНЕТО И РЕЦИКЛИРАНЕТО

Оригиналните тонер касети позволяват две/три зареждания(правили сме и по пет)след което по отпечатъка се забелязват дефекти налагащи подмяната на фоточувствителен барабан,почистващ нож , ролка PCR и други части специфични за различните видове касети.След което започва нов цикъл на неколкократно зареждане.
Разбира се има и краен момент(обикновенно след второто рециклиране), когато трява да се купи нова съвместима или оригинална касета